Bu Blogda Ara

17 Eylül 2014 Çarşamba

Uyurken güzelleşin




 Uyuyan güzel haklıydı.. Hepsinden öte kim yüz yıl boyunca uyumak ve sonra kusursuz görünümlü olarak uyanmak istemez ki. Aurora'nın hikayesi bir masal olabilir ancak, 21. yüzyılda yaşayan bizler için hala bir umut var. Bugün, size yumuşak bir cilt, parlak gözler, mükemmel dalgalar ve daha fazlası ile uyanmanız için yardımcı olacak 10 ipucu paylaşıyorum.En iyi bölüm ise uyku güzelliğiniz için tam anlamıyla bir sihir etkisi taşıyor. 


 1) Yumuşatmak: Şımartan bir gece uykusu bakımı ister misiniz? Vazelin vücut için mükemmel bir nemlendiricidir ve ayak tabanı için vazelin uygulayın, uygulama sonrası çorap giyip uyuyun.Çorap ayağınıza nemin bağlamasını sağlayacak ve yumuşak, pürüzsüz tabanlarla uyanacaksınız. Şimdi tüm ihtiyacınız pürüzsüz ayaklarınızı göstermek için bantlı,açık,topuklu bir çift ayakkabı :)

 2) Şişlikler: Eğer sürekli kabarık, şişmiş gözlerle uyanıyorsanız, şu basit yolu deneyin: Ekstra bir yastıkla ve sırtüstü uyuyun; bu gözlerin etrafındaki sıvıların daha kolay akmasını sağlayacaktır bu da şişliklerin minimum düzeyde olmasını sağlayacaktır. Uyumadan önce cilt yapınıza uygun göz altı kremi kullanmayı unutmayın.Kafein içeren ürünler kullanmanızı tavsiye ederim. 

 3) Güzel Dalgalar: Mükemmel dalgalar ile uyanmak için, sadece geceleri duş almanız ve yatmadan önce saçınızı şekle sokmanız yeterli. Saçlarınız kuruyana kadar bekleyin fakat hafif nemli olmalı sonrasında saçınıza uygun bir dalgalandırıcı kremi parmaklarınızla saçınıza uygulayın. Saç tipinize ve tercih ettiğiniz göre kremlendikten sonra saçınızı örebilir ya da kıvırarak tek bir topuz ya da bir kaç topuz yapabilirsiniz. Denemekten korkmayın! Zaten kimin yataktan kalktığında saçı iyi görünüyor ki? Ama eğer saç tipiniz bu uygulamalara uygunsa çok güzel sonuçlar elde edeceksiniz

. 4) Nemlendirmek: Kuru cilde sahip bayanlar, dikkat ediniz:Sadece bir hava nemlendirici sonsuza dek cildinizi değişebilir.Uyumadan önce nemlendirici cihazı açın, ( hava kurutucu soğuk aylarda daha çok işe yarar).Emin olun ki sonuçtan çok memnun kalacaksınız. 

 5) Kırışıklar: Pamuklu yastıklar kullanmak uyurken yüzünüzün buruşmasına neden olur bu da zamanla kırışıklıkları yaratır.Onun yerine, ipek veya saten bir yastık kullanmayı tercih edin.Bu cildiniz üzerindeki baskıyı azaltır ve saç kırılmalarını önlemeye yardımcı olur.

 6)Beyaz Dişler:Kolay bir DIY beyazlatma tedavisi için; hemen yatmadan önce dişlerinizi karbonatla fırçalama deneyin.5-6 dakika karışımı dişlerinizin üzerinde bırakın ve sonra iyice durulayın. Dikkat etmeniz gereken şey ise dişlerinize zarar vermemeniz için bu uygulamayı sadece haftada bir kez yapmanız.

 7)Aydınlatmak: Retinol ve C vitamini içeren ürünleri gece uygulamak en güzel yoldur. Retinol ve C vitamini cilt üzerinde aydınlatıcı etkiye sahiptir.Güneş ışığı onları devre dışı bırakır ve potansiyellerini sonuna kadar çalıştırmalarını engeller. 

 8)Uzun Kirpikler: Hint yağı kirpik uzatmak için mükemmeldir.Bu doğal yağ kirpiklerinizi nemlendirir ve kırılmaları önlemeye yardımcı olur çünkü omega-6 yağ asitleri bakımından zengindir.Boş bir rimel kutusuna koyup uygulayabilirsiniz. Ya da bir fırça yardımı ile uygulayın. Sabah ılık suyla nazikçe yıkayın.Bir kaç hafta içinde farkı göreceksiniz. 

 9)Onarmak: Gece yatmadan önce saç diplerinize bir miktar hindistan cevizi yağı uygulayın. Yağ tüm gece saça nüfuz edecek ve daha etkili olacaktır.

 10)Pürüzsüzleştirmek: Tırnaklarınız kuru mu? Uyumadan önce tırnaklarınıza bir krem ya da yağ uygulayıp, eldiven giyin. Sağlıklı, nemli tırnakla uyanacaksınız

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder